Vad kan vi hjälpa er med?


Marknadsföring
Idag är det viktigare än någonsin att marknadsföra sig på
rätt sätt, vem är er målgrupp? vart finns era kunder?
Vilka kunder vill ni ha? i och med sociala medier och internet
så finns det en djungel av platser att marknadsföra sig på.

Vi ser till att ni syns där ni behövs med rätt design, hemsida, marknadsföring och profil. Vi vill att ni får en så kostnadseffektiv marknadsförings kampanj som möjligt. med över 20 år i branschen och massor med nöjda kunder så vill vi hjälpa flera affärsrörelser att göra vinstgivande affärer.

Idé och koncept 
Uppbyggnad och förstärkning av varumärken och marknadsföringskampanjer.
Vi hjälper er att producera en effektiv reklamkampanj från print media till digital media.

Foto, film, design
Planera kampanjer, sociala medier,trycksaker, branding, digital marknadsföring, tidningsannonser, webb m.m.

Grafisk formgivning och trycksaks produktion
Logotyper, grafisk profil, trycksaker, annonser, menyer ,visitkort, presentationsmaterial och annat som varje företag behöver. Vi trycker också kepsar, böcker, Klistermärken, vattenflaskor, spelkort, pack tejp.

Webbsidor & digital marknadsföring
Produktion av webbsidor och digitala kampanjer, text, idé, bilder, design, få en professionell
profil med vår hjälp, låt kunden känna igen ert varumärke eller verksamhet.

Sociala medier
Text , profil, bild och video. Allt för att marknadsföras via alla sociala nätverk på ett proffessionellt sätt. Annonsering, uppföljning och skapande av kampanjer för er verksamhet.

Utformning och planering
Vi hjälper er med all produktion för er kampanj. Sociala medier blir allt mer en viktigare och starkare plattform att finnas på, Vi hjälper till från att prodcera hemsidor, uppdatera produkter / tjänster till att ordna kampanjer och tävlingar som genererar likes och trafik till er verksamhets hemsida och sociala medier.

Foto & film
Vi fotograferar, redigerar och skapar era kampanjer i digital form. Även drönarfotografering. Bilder och videoproduktion.
Reklamfilmer för er verksamhet för sociala medier, hemsidor, tv reklam.

Radioreklam
Produktion av radioreklam,speakers, redigering.

Rådgivning
Vi finns som rådgivare, vi vill att ni använder er marknadsföringsbudet på rätt sätt för att få det bästa resultatet för er verksamhet. Med över 20 i branschen så kan vi vår sak. med vår kunskap slipper ni investera fel och kan spara på kapitalet.

Aktiebolag / Ltd Engelska bolag
Vi hjälper er med aktiebolag, lagerbolag, bolag med historik osv. Avtal, ansökningar, f-skatt, moms osv. Även Ltd bolag ifrån England med konto och kort.
Även visa kort. kontakta oss  för mer information

Driva företag
Vi har fungerat som konsult och delägare i ett flertal branscher genom åren. Vårt mål är att få de verksamheter vi samarbetar med att öka sin lönsamhet. Företag, avtal, bolagshandlingar och uppbyggnad av verksamheter.

Plastkort / Vip kort / Medlemskort
Ge ett seriöst intryck och imponera med visitkort, medlemskort eller lunchkort i plast. Plast kort pro iso 86x54mm 0,76mm 4/4 cmyk. Dubbelsidigt 4 färgstryck på båda sidor.

Från färdigt original i pdf med 3mm utfall. Original / design kan vi hjälpa till med mot en extra kostnad.

Ju större antal desto bättre pris, vi har också en lite tunnare variant av plastkort till ett bättre pris, men minimum order är 2000 st. Korten imponerar och visar att man är seriös och kan sin sak, lite dyrare än billigare visitkort i kartong, men mycket mera förtroende ingivande och imponerande. En mycket efterfrågad produkt hos oss av klienter i olika branscher.

Kontakta oss för bästa dagspris.... Syns ni inte så finns ni inte!


Se vår reklamfilm